Boek Bedbugs treatment

Introductie

Er bestaan veel boeken, online en offline, die advies bieden bij het bestrijden van de bedwants. Door de jaren heen heb ik er al aardig wat gelezen. Het probleem van de meeste van deze boeken is dat de oplossingen die ze bieden niet praktisch zijn of uiteindelijk toch nog uitdraaien op dure apparatuur en/of behandelingen.

Bedbugs Treatment

Echter het boek van een van de meest ervaren bedwants bestrijders ter wereld, Michael Romner, biedt niet alleen effectieve oplossingen aan, maar ook op een manier die goedkoop en milieu vriendelijk is. Een beslissing waar ik tot de dag van vandaag nog spijt van heb is het inhuren van een bestrijdings team. Dit was niet alleen zeer duur, maar het is ook niet bepaald gezond om je slaapkamer vol te laten spuiten met gif. Bovendien is de nieuwe generatie bedwants min of meer immuun geworden tegen organisch fosfaat en DDT-gif dat de ongediertebestrijding gebruikt. Dit merkte ik ook toen de bedwants terug kwam na de behandeling van het bestrijdings team. Na meerdere bezoeken besloot ik te stoppen met het inhuren van ongediertebestrijding en de methodes toe te passen uit het boek van Romner. Na enkele weken bleek dat dit zeer effectief werkte en misschien nog belangrijker: De bedwants bleef weg!

Goede punten

  • Het boek is in simpele taal geschreven en legt elke methode stap voor stap uit. Het is bepaald geen rocket science.
  • Het boek beschrijft alleen milieu vriendelijke oplossingen die geen bedreiging vormen voor je kinderen of huisdieren.
  • Gratis bedwantsval en detector. Bij het boek krijg je ook nog eens een speciale bedwantsval en een detector die de nare beestjes nog beter vindt dan een een speurhond.
  • Garantieregeling. Maar die is eigenlijk overbodig, omdat zowel het boek en de bijgeleverde val onmisbaar zijn in de strijd tegen de bedwants.
  • Relatief goedkoop.

Slechte punten

De tweede bonus, een boekje over hoe de indianen de bedwants bestreden is gedateerd en overbodig. Al is het wel leuk om te lezen over hoe men vroeger omging met de bedwants.

Conclusie

Als je besluit om een boek te lezen over bedwants bestrijding: Laat het dan deze zijn. Het boek biedt simpele maar effectieve methodes om voorgoed van de bedwants af te komen. Het boek is relatief goedkoop en de gratis bonussen die erbij zitten zijn de prijs eigenlijk al waard. Met name de bedwants val en de detector zijn krachtige middelen om direct iets te kunnen doen tegen het nare beestje. Ik zou geen betere manier van bedwants bestrijding kunnen aanraden dan deze combinatie van het boek, de val en de detector. De website van het boek is te vinden op: Bedbug Secrets of klik op onderstaande cover:

bed-bugs-treatment