Mijn verhaal

Welkom

Welkom op Bedwant.com, de site voor preventie, bestrijding en zorg tegen bedwantsen. Op deze website zal ik uitleggen wat je kan doen tegen deze nare beestjes.

Mijn verhaal

Tot een paar jaar geleden had ik nog nooit gehoord van de bedwants, zoals zoveel mensen in Nederland. Ik sliep gewoon zorgeloos en wist niets van het bestaan af van deze beestjes. Tot ik op een dag verbleef in een hotel in Amsterdam. Na een nacht slapen, bekeek ik mezelf in de spiegel en tot mijn schrik zat mijn hele gezicht onder de rode vlekken! Maar vooral mijn benen waren zwaar toegetakeld. Zie onderstaande foto…

bed-bug-bites

Ik ging gelijk naar de arts, en die wist me te vertellen dat bedwantsen geen ziektes overbrengen, en dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Echter,  het was natuurlijk wel zeer vervelend dat ik helemaal onder de rode vlekken zat, en het jeukte ook nog eens erg! Tot mijn grote schrik bleek mijn grootste nachtmerrie uit te komen: Nadat ik weer in mijn eigen huis overnacht had bleken de bedwantsen zich ook verspreid te hebben in mijn eigen slaapkamer. De beestjes planten zich snel voort en verspreiden zich door het hele huis.  Het kostte me maanden om van de bedwantsen af te komen. Om anderen dit lot te besparen is deze website opgericht.

Doel

Het doel van deze website is dan ook om te helpen bij de preventie, bestrijding en zorg tegen bedwantsen. Het maakt niet uit in welk stadium u verkeerd, op deze website zal u advies vinden voor uw specifieke situatie en producten om de beesten te elimineren of wonden te verzorgen. Door de jaren heen heb ik tal van boeken gelezen, websites bestudeerd over de bedwants (o.a. US EPA, University of California en University of Kentucky) en producten getest, de meeste waren ineffectief of soms zelfs totaal nutteloos, maar een paar waren zeer effectief en goedkoop. Ik zal de in mijn opinie beste methodes en producten met jullie delen.

Website

Op deze website zal ik door middel van artikelen al de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn strijd tegen de bedwants delen. De artikelen zijn grofweg in drie categorieën in te delen: Preventie, Bestrijding en Verzorging. De fase waar je in zit verschilt van persoon tot persoon. Misschien heb je de Nova uitzending gezien op Nederland 3 en wil je op tijd voorzorgsmaatregelen nemen. Andere mensen hebben al last van de bedwants. Ten slotte, kan het ook zo zijn dat je geen last hebt van de bedwants in je eigen huis, maar dat je gebeten bent op vakantie. Die beten jeuken verschrikkelijk, dus ook voor dit soort problemen kan je op deze website oplossingen vinden.

Contact

Mocht u nog problemen hebben dan kunt u ons altijd even mailen via de contact button. Alle e-mails zullen zo spoedig mogelijk beantwoord worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *